KRONE Fémmegmunkáló Kft
KRONE Fémmegmunkáló Kft 2360 Gyál, Bánki Donát köz 5.
HU | EN
KRONE Fémmegmunkáló Kft

Minőség

Minőség-, környezetvédelmi, munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági politika


Meggyőződésünk, hogy eredményes működésünk és dolgozóink boldogulásának elengedhetetlen feltétele ügyfeleink elégedettsége. Vevőinkkel kölcsönös előnyökön nyugvó, korrekt együttműködésre törekszünk, hisszük, hogy kitűzött céljainkat csak partnereink sikerén, elégedettségén keresztül érhetjük el.

 

Céljaink:
Megbízható, színvonalas tevékenységünkkel tartósan érjük el megrendelőink megelégedettségét, erősítve ezzel piaci pozícióinkat, versenyképességünket.
Az emberkörnyezet kapcsolatának javítása konkrét intézkedésekkel: biztonságos munkavégzési feltételek biztosításával, környezetbarát, biztonságos anyagok, eszközök, technológiák alkalmazásával; környezetünk óvásával, a keletkező hulladékok szelektív, biztonságos gyűjtésével és kezelésével.

 

Céljaink elérése érdekében:lrqa tanusítvány
Az MSZ EN ISO 9001:2015 szabványnak is megfelelő, hatékony irányítási rendszert működtetünk, amelyet a Lloyd's Register Quality Assurance felülvizsgált, megfelelőnek minősített és erről tanúsítványt állított ki részünkre.

Tevékenységünk során szakmailag magas szinten, körültekintően, lelkiismeretesen, a vonatkozó előírásoknak megfelelően, legjobb tudásunk szerint, tisztességesen és becsületesen járunk el, miközben különös gondot fordítunk a magunk, munkatársaink és partnereink, valamint a környezetünk védelmére, biztonságára és értékeire.

Azonosítjuk, értékeljük a környezetet, egészséget, biztonságot fenyegető veszélyeket, kockázatokat és Intézkedünk azok csökkentésére, elhárítására.

Korszerű IT segítségével, informatív, értéknövelő kommunikációt, logisztikát biztosítunk. Különös figyelmet fordítunk a rugalmas és eredményes vevői kapcsolatok működtetésére, esetenként évtizedes kapcsolataink folyamatos ápolására, a munkánkba vetett bizalom maradéktalan megőrzésére.

A megrendelői elvárások alapos megismerésére törekszünk annak érdekében, hogy azokat megfelelően, hatékonyan, reklamáció nélkül tudjuk kielégíteni. Szaktudásunkkal, eszközeinkkel és kreativitásunkkal megoldást kínálunk partnereink gyártmány igényeinek kielégítésére.

Nagy hangsúlyt fektetünk szállítóink, együttműködő partnereink, alvállalkozóink kiválasztására. Elvárjuk tőlük, hogy politikánkkal összhangban működjenek közre tevékenységünkben. Teljesítéseiket rendszeresen értékeljük.

A nyereség visszaforgatásával is biztosítjuk a minőségi-, biztonságos- és környezettudatos munkavégzéshez, a fejlesztéshez szükséges erőforrásokat. Megfelelő képzettséggel, gyakorlattal rendelkező dolgozókat alkalmazunk, számukra a megtermelt javakkal arányos jövedelmet biztosítunk, elvárjuk tőlük tudásuk folyamatos bővítését, melyhez a szükséges oktatást biztosítjuk.

Munkatársainktól a társaság, illetve tevékenysége iránti elkötelezettséget, minőség-, biztonság- környezet központú gondolkodást és ennek megfelelő felelősségteljes munkát várunk el, amivel a hibák, balesetek, környezetszennyezések következményeinek kezelése helyett, azok előfordulását akadályozzuk meg.

 

Elkötelezettségünk a minőség iránt
Társaságunk elkötelezett az Integrált Irányítási Rendszer követelményeink betartásában és folyamatos fejlesztésében, a megrendelői igényeknek megfelelő, jó minőségű termékek gyártásában.

 

Elkötelezettségünk a környezetünk iránt
A fenntartható fejlődés érdekében mindig szem előtt tartjuk a munkakörnyezet rendjét, tisztaságát, környezetünk védelmét, az energiatakarékosságot, a hulladékok biztonságos kezelését. Célunk, hogy a veszélyes anyagok, készítmények felhasználását optimálisan csökkentsük.

 

Elkötelezettségünk a munkahelyi egészségvédelem és biztonság iránt
A társaság vezetése kiemelt gondot fordít a biztonságos és egészséges munkavégzés feltételeinek megteremtésére. Célunk, hogy a feladatok ellátásához az egészséget nem veszélyeztető anyagok, gépek, eszközök álljanak rendelkezésre, hogy a munkahelyek komfortosak és biztonságosak legyenek. Ha kockázatokkal kell számolnunk, azt előzetesen elemezzük, intézkedéseket teszünk csökkentésükre, illetve gondoskodunk a megfelelő védelemről.