KRONE Fémmegmunkáló Kft
KRONE Fémmegmunkáló Kft 2360 Gyál, Bánki Donát köz 5.
HU | EN
KRONE Fémmegmunkáló Kft

Környezet

Cégünk működése során szem előtt tartjuk tevékenységünk környezeti hatásait, folyamatosan törekszünk olyan technológiák és eljárások alkalmazására, melyek nem terhelik feleslegesen a környezetet, és így hozzájárulnak a fenntartható fejlődés megvalósításához.

Az MSZ EN ISO 14001:2015 szabvány előírásainak is megfelelő integrált környezet-központú irányítási rendszert működtetünk, amelyet a Lloyd's Register Quality Assurance felülvizsgált, megfelelőnek minősített és erről tanúsítványt állított ki részünkre.

 

 

RoHSrohs logo

A RoHS (Restriction on Hazardous Substances) szabályozás az elektromos és elektronikus berendezésekben használatos ólom és más potenciálisan veszélyes anyagok korlátozására vonatkozik. Ez a 2002/95/EC irányelv alapján az Európai Unióban 2006. július 1-től lépett érvénybe. Célja hatféle anyag használatának korlátozása az elektromos és elektronikus berendezésekben, hozzájárulva ezáltal az emberi egészség és környezet védelméhez.

Időközben, a gyors technológiai fejlődés és a magasabb szintű tudományos ismeretekhez való igazodás, valamint a jobb áttekinthetőség érdekében szükségessé vált az irányelv átdolgozása, amelyet a 2011/65/EU irányelv tartalmaz és RoHS2 néven vált ismertté.

Cégünk által, az érintett iparágak számára gyártott alkatrészek megfelelnek az RoHS irányelvek előírásainak. A megfelelőséget a vevői elvárások szerint a szállítólevélen, a számlán, valamint az áru csomagolásán tanúsító bélyegzővel is jelezzük partnereink felé.

 

Reachreach logo

A REACH (European Regulation concerning the Registration, Evaluation, Authorisation & restriction of CHemicals), az 1907/2006/EK rendelet a vegyi anyagok regisztrálásáról, értékeléséről, engedélyezéséről és korlátozásáról szóló rendelet, 2007. június elsején lépett hatályba.

Az általunk gyártott és értékesített termékek (préselt, sajtolt ipari alkatrészek) a REACH rendelet szerint árucikkeknek minősülnek, így mentesülnek a regisztráció hatálya alól.
Beszállítóink a legjobb tudásunk szerint elvégezték a termékeinkben előforduló valamennyi lényeges alkotóelem előregisztrációját, illetve regisztrációját.

Cégünk támogatja a Reach által kitűzött célokat, elkötelezett a vegyi anyagokkal és környezettel való felelősségteljes bánásmód mellett. Ennek érdekében Partnereinkkel intenzív párbeszédet folytatunk, kapcsolataink körében eleget teszünk a Reach rendelet betartása érdekében elengedhetetlen kommunikációs kötelezettségeinknek.