KRONE Fémmegmunkáló Kft
KRONE Fémmegmunkáló Kft 2360 Gyál, Bánki Donát köz 5.
KRONE Fémmegmunkáló Kft

Környezet

Cégünk működése során szem előtt tartjuk tevékenységünk környezeti hatásait, folyamatosan törekszünk olyan technológiák és eljárások alkalmazására, melyek nem terhelik feleslegesen a környezetet, és így hozzájárulnak a fenntartható fejlődés megvalósításához.

Az MSZ EN ISO 14001:2015 szabvány előírásainak is megfelelő integrált környezet-központú irányítási rendszert működtetünk, amelyet a Lloyd's Register Quality Assurance felülvizsgált, megfelelőnek minősített és erről tanúsítványt állított ki részünkre.

 

 

RoHSrohs logo

A RoHS (Restriction on Hazardous Substances) szabályozás az elektromos és elektronikus berendezésekben használatos ólom és más potenciálisan veszélyes anyagok korlátozására vonatkozik. Ez a 2002/95/EC irányelv alapján az Európai Unióban 2006. július 1-től lépett érvénybe. Célja hatféle anyag használatának korlátozása az elektromos és elektronikus berendezésekben, hozzájárulva ezáltal az emberi egészség és környezet védelméhez.

Időközben, a gyors technológiai fejlődés és a magasabb szintű tudományos ismeretekhez való igazodás, valamint a jobb áttekinthetőség érdekében szükségessé vált az irányelv átdolgozása, amelyet a 2011/65/EU irányelv tartalmaz és RoHS2 néven vált ismertté.

Cégünk által, az érintett iparágak számára gyártott alkatrészek megfelelnek az RoHS irányelvek előírásainak. A megfelelőséget a vevői elvárások szerint a szállítólevélen, a számlán, valamint az áru csomagolásán tanúsító bélyegzővel is jelezzük partnereink felé.

 

Reachreach logo

A REACH (European Regulation concerning the Registration, Evaluation, Authorisation & restriction of CHemicals), az 1907/2006/EK rendelet a vegyi anyagok regisztrálásáról, értékeléséről, engedélyezéséről és korlátozásáról szóló rendelet, 2007. június elsején lépett hatályba.

Az általunk gyártott és értékesített termékek (préselt, sajtolt ipari alkatrészek) a REACH rendelet szerint árucikkeknek minősülnek, így mentesülnek a regisztráció hatálya alól.
Beszállítóink a legjobb tudásunk szerint elvégezték a termékeinkben előforduló valamennyi lényeges alkotóelem előregisztrációját, illetve regisztrációját.

Cégünk támogatja a Reach által kitűzött célokat, elkötelezett a vegyi anyagokkal és környezettel való felelősségteljes bánásmód mellett. Ennek érdekében Partnereinkkel intenzív párbeszédet folytatunk, kapcsolataink körében eleget teszünk a Reach rendelet betartása érdekében elengedhetetlen kommunikációs kötelezettségeinknek.