KRONE Fémmegmunkáló Kft
KRONE Fémmegmunkáló Kft 2360 Gyál, Bánki Donát köz 5.
HU | EN
KRONE Fémmegmunkáló Kft

Elismerések, díjak

Magyar Beszállítók Kiválóság Díja

Büszkék vagyunk arra, hogy a díjat 2012. évben, a mikro méretű vállalkozások kategóriájában cégünk érdemelte ki. Köszönjük Dolgozóinknak, Partnereinknek, hogy együttműködésükkel elősegítették sikerünket.

A díjat a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület, amely a Brüsszeli székhelyű European Foundation for Quality Management (EFQM) magyar nemzeti partnerszervezete adományozza többségi magyar tulajdonban lévő vállalkozások számára. A díjazottak kiválasztása többlépcsős előkészítő folyamat (vevői ajánlások, audit) eredményeképpen a Szövetség által felkért neves szakmai zsűri döntése nyomán történik.

Az elismerési forma célja, hogy:

  • ráirányítsa a figyelmet a példaértékű beszállítói gyakorlatokra,
  • elismerje a kiemelkedő teljesítményt,
  • feltárja az egyes vállalkozások esetében mindazokat a fejlesztési lehetőségeket, szükségszerűségeket, amelyek javítása a jövőbeni versenyképes működéshez elengedhetetlen.

 

Bisnode - Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknekBisnode tanusitvany

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Krone Fémmegmunkáló Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.
Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy hiteles külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy a Bisnode független, nemzetközi szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

A Krone Fémmegmunkáló Kft. a Bisnode „AAA Gold” tanúsítványát kapta meg, amely a legmagasabb ilyen minősítés, és amellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik. A minősítés azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.
Mivel a Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Bisnode minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a Krone Fémmegmunkáló Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak. 

 

Coface

A Coface a világ vezető hitelbiztosítója, amely hitelbiztosítással, kintlévőségbiztosítással, követeléskezeléssel üzleti céginformáció szolgáltatással foglalkozik. Tevékenysége keretében folyamatosan monitorozza, minősíti a piacon lévő vállalatokat. A legkiválóbb minősítésű kis és középvállalkozások elismerésére alakította ki a Coface az Excellent SME tanúsítványt, melyet a Krone Fémmegmunkáló Kft. évek óta birtokol. 

Az ország elismert vállalatainak körébe tartozni a piac számára azt az üzenetet hordozza, hogy az Excellent SME minősítésű vállalatokkal biztonságosan köthetnek üzletet, hosszú távon is számíthatnak rájuk. A tanúsítvánnyal a jogosult cégek jelezhetik szállítóik felé pénzügyi megbízhatóságukat, megmutathatják versenytársaiknak vagy akár külföldi tulajdonosainak, hogy a magyar piacon milyen stabil szereplők. Ezen kívül bizalmat kelthetnek munkavállalóikban, jelezhetik megrendelőiknek, hogy cégük alacsony kockázatú, érdemes üzletet kötni a Excellent SME tanúsítvánnyal rendelkező cégekkel