Szerzői jogi nyilatkozat

A KRONE Fémmegmunkáló Kft. (a továbbiakban: KRONE) weboldalain meg-jelenő minden védjegy, szöveg, kép, grafika, animáció, valamint azok elrendezése jogi védelem alá esik és az alkotó(k), a KRONE, illetve a védjegy tulajdonosának tulajdonát képezik. A KRONE weboldalain előfordulhat  olyan tartalom (logo stb.) is, amely harmadik fél szerzői jogvédelme alá esik, ez azonban pusztán illusztrációul szolgál. Ezek felhasználása a jogtulajdonos(ok) hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti, és jogi következményeket vonhat maga után.

A weboldalak tartalmának egészét vagy egyes részeit a KRONE előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos bármely formában átruházni, terjeszteni, megváltoztatni, reprodukálni vagy saját személyes használatot meghaladó mértékben tárolni, kinyomtatni, tilos továbbá azokat az alábbi kivételekkel a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tenni, illetve kereskedelmi célokra felhasználni.

A KRONE honlapjának főoldalára mutató linket bárki elhelyezheti saját felületén külön hozzájárulásunk nélkül, kivéve akkor, ha az oldalon való megjelenés nyilvánvalóan sérti a KRONE érdekeit (például: pornográfiával, szerencsejátékokkal, terrorizmussal stb. foglalkozó oldalak).  Belső oldalakra mutató linkek is elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással, további paramétereket nem tartalmaznak. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az a KRONE oldalát valamely más oldal részeként jelenítse meg.

© Copyright 2007, KRONE Fémmegmunkáló Kft.
vissza a lap tetejére

BELÉPÉS  
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát?
Regisztráció  
  BELÉPÉS
KAPCSOLAT
KRONE Fémmegmunkáló Kft.
2360 Gyál, Bánki Donát köz 5.
Telefon: +36 (29) 344 688
Telefax: +36 (29) 544 290
E-mail: info@kronekft.hu
TÉRKÉP >>
GPS ADATOK >>


© 2007 www.kronekft.hu Minden jog fenntartva Impresszum design by GlobalWeb Design Studio